Gastenboek

Deze pagina is te gebruiken als gastenboek. Je kan er vertellen wat je wilt, want in principe geldt hier de vrijheid van meningsuiting, maar bijvoorbeeld onfatsoenlijke reacties worden niet doorgelaten en/of verwijderd. Laat je mening achter in een commentaar, dan komt het eerst bij mij en zodra ik het gelezen heb ook op de site.

 • At 11:39 on 25 november 2011, Irene Bal commented:

  Beste Annevo, ik zag dat je een paar jaar geleden met een kring lezers mijn tweetalige kinderboek De uil, de slang en de stenen hebt gelezen, én dat velen zelf aan het schrijven zijn gegaan. Geweldig! Mooiere manier om je boek terug te vinden is voor een auteur niet denkbaar. Inmiddels heb ik twee dichtbundels uitgegeven, en zaterdag 26 november 2011 zal ik optreden op festival Explore the North in Leeuwarden. Als je toevallig in de buurt bent, kom vooral kijken! Met vriendelijke groet, Irene

 • At 18:37 on 16 december 2007, yuri commented:

  hoi Annevo,

  ik heb vandaag de boek domenica’s dromen gevonden in blijdorp en ik zou graag contact willen opnemen met jou. kan je me een email sturen over hoe het nou zit.

 • At 12:46 on 16 april 2007, Joanazinha commented:

  O ja, ik heb iets te vlug gedrukt :-(. Zou je mijn telefoonnummer weer willen verwijderen wanneer we contact hebben gehad? Thanks!
  Joanazinha

 • At 12:44 on 16 april 2007, Joanazinha commented:

  Hoi Anne.

  Ik heb je berichtje op mijn Wil je me bellen of SMS’en voor het doorsturen van de chicklitbox? Dan zal ik je mijn adres doorgeven, oke?
  Groetjes, Joanazinha.

 • At 15:55 on 16 januari 2007, Willem Jansen commented:

  Hoi,

  Ik kwam op je site via Bookcrossing. Op google zocht ik mijn boek Triest! Eind vorig jaar heb ik er een paar 100 van uitgedeeld. Omdat ik dolgraag gelezen wil worden. En als tegen prestatie kreeg de lezer mijn boek gratis.

  Ik denk dat je hem ook aangevraagd heb maar weet het niet zeker.

  Nog veel plezier met al de boeken die je van plan bent te gaan lezen.

  Willem Jansen

 • At 10:11 on 24 oktober 2006, Jessica Groen - Bertelink commented:

  Hoi Annemarie!
  Ik kwam je site tegen, via bookcrossing, en ik heb een rondgekeken. Leuk zeg om weer wat te lezen van een vriendin uit het verre verleden! Hoe gaat het met je?
  Met mij gaat het goed, getrouwd, eerste kindje op komst en werkzaam als KAM-consultant. Het zou leuk zijn om een keer weer bij te beppen over verloren tijden. Hoor of zie jij nog wel eens iets van Karine?
  Anyway, het ga je goed, ik zet je site in de favorieten.

  Liefs Jessica

 • At 15:47 on 29 augustus 2006, Caroline Zijderveld commented:

  Hoi Anne!
  Via de labelspagina op BC.nl kwam ik op je site terecht en heb even rondgekeken. Leuk om op deze manier wat meer over een mede BC-er te weten te komen!
  Ik wilde ook even op je Bookcrossing pagina kijken, maar die link levert een lege pagina op. Ik kom daar later nog eens voor terug!
  Groeten, Caroline (dutchbooky)

 • At 22:35 on 30 juli 2006, Ineke Bakker commented:

  Heb geloof ik mijn berichtje op een verkeerde plek op de site geplaatst, bij de foto met afrikaantjes. Wist even niet waar anders, maar kwam later hier dus het gastenboek tegen. Sorry…
  Ineke Bakker

 • At 15:16 on 27 juni 2006, Lia Ruijtenberg commented:

  Hoi Annemarie, wat een indrukwekkende site heb jij gemaakt zeg! Je bent een echte duizendpoot.
  Ik heb genoten van je foto’s van Afrika, schitterende kleuren.
  Als mijn rug een beetje meewerkt, ben ik woensdagavond weer
  op het ensemble. Lekker Bachen. Groetjes van Lia

 • At 19:55 on 6 juni 2006, Maaike commented:

  Hoi Annemarie,
  Lang geen contact gehad. Heb het erg druk gehad: mama ziek, Jaap ziek, gezin, studie, werk,Inmiddels twee kinderen: Nieke(2,5 jaar) en Harm (5 maanden). Nog ruim 1 jaar en dan ben ik klaar met de opleiding voor bedrijfsarts. Werk je als medisch adviseur in het kader van de revalidatiegeneeskunde of ben je een andere weg ingeslagen? hoe gaat het verder met je? hier is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen. nog steeds druk met werk en studie, maar goed te combineren met 2 kinderen. Heel veel groetjes ook aan Jeroen.

 • At 14:34 on 4 juni 2006, Rangel ofm commented:

  Hallo Annemarie
  Voor het eerst je site gezien. Heel interresant.
  Zo leer ik veel van je.
  Alle goeds toe en een fijne Pinksterdag vandaag.
  Rangel

 • At 2:13 on 4 juni 2006, Koen commented:

  Ik ben alle FJT-blogs eens aan het aflopen, en kwam dus ook langs de jouwe, leuke blog! Goede inhoud, en goed volgehouden. Zelf ben ik al 3x doodgebloed en opnieuw begonnen ;)

 • At 20:44 on 3 juni 2006, leontine thijssen commented:

  hallo anne,
  Ziet er goed uit! Nog bedankt voor jullie exotische vakantiekaart, lief dat je nog aan ons gedacht hebt!
  Nou ga ik maar eens uitgebreid alles lezen, ben zeer benieuwd,

  we mailen wel weer, groetjes leontine

 • At 9:24 on 14 mei 2006, Irene Bal commented:

  Hoi Anne, ik kwam op book crossing terecht en zag dat je mijn boek over een kringetje van mensen hebt verspreid. Ik vond het enig om te lezen wat de meningen waren. En de zelfgeschreven hoofdstukken vond ik nog leuker! Ik wilde je mailen maar vond geen emailadres, daarom neem ik hier de gelegenheid te baat om je te laten weten dat ik het een reuze initiatief van je vind. Een fijne zondag toegewenst.

 • At 20:50 on 26 april 2006, big bird commented:

  hey! leuk hoor de verbouwing! kus

 • At 10:34 on 18 april 2006, Rachel commented:

  Hoi Annemarie,
  was via de Libielink even op deze site terechtgekomen en heb lekker rondgeneusd – nu weer aan het werk (of wat daarvoor doorgaat), tot morgen!
  Rachel

 • At 10:08 on 3 januari 2006, Petra Strijdhorst commented:

  Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal over bookcrossing voor het AD Rotterdams Dagblad. Ik heb je ook een mailtje gestuurd, wil je ajb zo snel mogelijk reageren?
  Groetjes Petra Strijdhorst

 • At 11:38 on 20 oktober 2005, Susan Boevenbrink commented:

  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Groetjes Susan <:o)

 • At 12:44 on 7 oktober 2005, SillyCrazyMe commented:

  Op je weblog kon ik niet reageren dus vandaar even zo: Dankjewel voor je reactie op mijn weblog (sillycrazyme.web-log.nl) Het is fijn om te weten dat ik niet de enige weblogster ben die niet meedoet aan het eeuwige afkraken van Christenen! :-D
  En als u mij nu even wilt excuseren, moet ik even heel druk gaan lezen op die site over bookcrossen :-)

 • At 18:21 on 1 oktober 2005, Saskia commented:

  Hoi Anne,
  Ik zag de link naar je website via Mensa en op je website de link naar Bookcrossing. Wat leuk dat je dat ook doet. Ik ben nog niet veel mensen tegengekomen die boeken vrijlaten. Ik zou graag in de leesgroep komen van de Washington voor beginners. Kun je me toevoegen?

 • At 16:20 on 18 september 2005, Hendrikje commented:

  Mag ik asjeblieft een afdruk van de foto die nu nieuw op je homepage staat?? En ja, ik vind je wel lief, maar is het mogelijk dat ik bevooroordeeld ben?

 • At 19:20 on 28 april 2003, Be en Jannie commented:

  Mooie website! veel geluk samen!

 • At 17:41 on 27 april 2003, Lars Scholing commented:

  Mooie site! vooral die ernies zijn erg tof. Ik heb nog wel een Ernie screensaver voor je! zie mail binnenkort.

 • At 17:45 on 19 januari 2003, Anton en Henny commented:

  lieve Annemarie, op jouw site mag te lezen zijn dat wij, jouw ouders, erg trots op je zijn. Met veel genoegen hebben wij vrijdag jl. jouw officiele status als arts met je mogen vieren. Vanaf dat je een kleuter was wilde je al dokter worden. Fijn dat het je gelukt is. Veel liefs van ons. je ouders

 • At 13:32 on 5 januari 2003, Petrzelka commented:

  liebe annemarie ! wir freuen uns auf deinen besuch in wenen jänner 2003 !!! franz und eva vera und ardjan und samuel

 • At 11:47 on 30 november 2002, Mathijs Voordenberg commented:

  Zo zo doe maar luxe, een eigen homepage! Toch handig he een vriendje die goed met computers om kan gaan, of heb je hem zelf in elkaar gezet? Ik mis trouwens nog wel wat hoor,want waar staat mijn foto? Want ja, de foto van jou aller aller aller liefste, spontaanste, grappigste, sportiefste, knapste, inteligentste, aardigste, maar vooral bescheiden neefje mag toch niet ontbreken he?
  Commentaar: Ik wacht nog steeds op de foto… En ja, ik kan al helemaal zelf een site bouwen. DAAR heb ik geen vriendje voor nodig.

 • At 10:05 on 24 november 2002, Henny van Overbeek-Blokzijl commented:

  Het heeft wel erg lang geduurd voor deze site beschikbaar was!

 • At 21:13 on 10 november 2002, Jeroen commented:

  Mooie pagina’s, leuke inhoud :)

 • At 9:05 on 26 april 2006, annevo commented:

  Om te zorgen dat de berichten die op mijn oude site stonden niet verloren gaan, heb ik ze in dit gastenboek geplakt.

 • At 10:52 on 25 april 2006, Jeroen commented:

  mooi!