Boeken in 2007: 7-16 | home | Boeken in 2007: 20-23

12 februari 2007

Boeken in 2007: 17-19

boek 17: Labyrinth, Kate Mosse
Nederlandse titel: Het verloren labyrint
Over dit boek schreef ik al in een eerder bericht op de website. Het is een spannnd verhaal dat deels in de 13e eeuw en deels in het heden speelt, over kruistochten, de heilige graal en grote geheimen, maar vooral ook over bijzondere mensen.
Conclusie: Het is geen makkelijk boek, maar zeker wel een aanrader.

boek 18: Love: A user’s guide, Clare Naylor
Dit boek is nog niet in het Nederlands vertaald.
Amy is assistent bij Vogue en droomt van een leven vol glitter en glamour. Ze komt toevallig in contact met Orlando, Londen’s meest gevraagde filmster, die haar verhelderend normaal vindt na de showbizz-vrouwen met wie hij uit geweest is. Maar is Amy wel zo anders?
Conclusie: Grappige chick-lit over ‘het wereldje’.

boek 19: Vleugels… en de wereld aan mijn voeten, Leni Saris
Shera Vernon heeft na een ernstig ongeval maar één droom: wereldkampioene kustschaatsen worden. Ze vormt uiteindelijk een paar met Roeland Orth, die heel goed kan schaatsen, maar ook andere plannen heeft. Zal Shera de top bereiken? En is dat met of zonder Roeland?
Conclusie: Zoetsappig rommannetje, maar heerlijk winterleesvoer.

posted to Boeken in 2007 @ 9:27

Boeken in 2007: 7-16 | home | Boeken in 2007: 20-23